Welke produkten gebruiken wij

Wij gebruiken hoofdzakelijk Sikkens producten “Sikkens Innoveren en Inspireren”.

Als internationaal verfmerk binnen AkzoNobel Coatings speelt Sikkens een pioniersrol in de professionele verfmarkt. Innovatie en inspiratie zijn de bouwstenen van Sikkens.

Innovatiemotor op het terrein van verfsystemen en kleurtechnologie. Inspiratiebron voor al wie streeft naar een stijlvolle en functionele esthetiek. Als partner van de professionele schilders en architecten kent Sikkens zijn gelijke niet.

Dag in, dag uit streven we ernaar om hun vakmanschap en creativiteit in de verf te zetten. We helpen hen om huizen en gebouwen optimaal te beschermen. Maar ook om een kleurrijk en decoratief kader te scheppen waarin mensen met plezier wonen en werken.

Onze verfsystemen wijzen vooruit naar de toekomst en beantwoorden aan de meest veeleisende normen op het vlak van milieu, duurzaamheid, efficiency en rendement. In ons complete en overzichtelijke assortiment vindt de professional voor elke toepassing of ondergrond de ideale oplossing.

Sikkens is internationaal bekend om zijn vooruitstrevende visie op kleur. Met de vernieuwende kleurencollecties, speciale verfeffecten en bijpassende gebruiksvriendelijke werkinstrumenten zijn we wegbereiders in de decoratiewereld. Onze geavanceerde kleurenmengmachines brengen duizenden tinten en nuances binnen handbereik.

Goed onderhoud is investeren in de toekomst

Schilderwerk voor een eerlijke prijs met garantie