Over ons

Philippi Schilderwerken

Schildersbedrijf uit Almere met 20 jaar staat van dienst

Philippi Schilderwerken is gevestigd in Almere en ontstaan doordat het schilderen echt een vak binnen de familie is. Het schildersvak is van opa, op vader op zoon doorgegeven.

Ik ben Pascal Philippi en als eigenaar van Philippi Schilderwerken kan dus zeggen dat het schildersvak mij met de paplepel is ingegoten. Op 15 jarige leeftijd ben ik in loondienst gegaan als schilder waar ik mijn werkervaring heb opgedaan en mijn vakdiploma’s behaald. Philippi Schilderwerken is opgericht in het jaar 2000 en ik kan echt wel zeggen dat wij als schildersbedrijf hoge kwaliteit schilderssystemen hebben en u het beste advies kunnen geven om uw schilderwerk naar behoren uit te voeren.

Philippi Schilderwerken ook voor totaalonderhoud

Heeft u een groter project dat u uit wil besteden? Dan kunnen wij u hierbij uiteraard helpen. Voor totaalonderhoud werken wij samen met gediplomeerde en erkende vakmensen zoals timmermannen, stukadoors en glaszetters waardoor wij u volledig kunnen ontzorgen. Eén aanspreekpunt voor al uw werkzaamheden, wij regelen alles zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw project.

Erkende vakschilder & Sikkens Quality Partner

Als erkende vakschilder werken wij alleen met de beste producten. Zo kunnen wij garanderen dat ons schilderwerk een kwalitatieve bescherming biedt en geven wij een meerjarige garantie op het schilderwerk. Als Sikkens Quality Partner zijn wij op de hoogte van de laatste trend en ontwikkelingen op het gebied van schilderen en verfsystemen. Zo kunnen wij hoge kwaliteit aanbieden voor een eerlijke prijs.

Goed onderhoud is investeren in de toekomst

Schilderwerk voor een eerlijke prijs met garantie