Buiten- & binnenschilderwerk

Erkende vakschilder voor een eerlijke prijs met garantie op het schilderwerk

Buitenschilderwerk

Buitenschilder werk uitbesteden aan een erkende vakschilder? Schildersbedrijf Philippi kan uw woning of pand verfraaien met hoogwaardige kwaliteit schilderwerk. Daarnaast zorgen wij ervoor dat wij met ons schildersystemen uw woning op pand de aankomende jaren beschermen tegen de verschillende weersinvloeden. Wij controleren uw gevel, herstellen mankementen en zorgen dat uw schilderwerk weer in goede staat wordt gebracht. Philippi Schilderwerken doet dit ook nog eens voor een eerlijke prijs én met meerjarige garantie op het schilderwerk.

Goed onderhoud is investeren in de toekomst

Schilderwerk voor een eerlijke prijs met garantie

Goed onderhoud is investeren in de toekomst

Wanneer u door slecht onderhoud geconfronteerd wordt met bijvoorbeeld houtrot of vochtdoorslag, dan zijn de financiële gevolgen vaak hoger dan bij regulier onderhoud van uw woning of pand. Door de verschillende weersinvloeden krijgt uw woning of pand veel te verduren. Het is dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat uw woning of pand goed beschermt wordt met kwaliteitsverf van bijvoorbeeld Sikkens. Regulier onderhoud biedt hier een uitkomst. Zo voorkomt u hoge onvoorziene kosten aan reparatie aan woning en extra schilderwerk.

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk is minstens zo belangrijk als het schilderwerk aan de buiten kant. Slecht binnenschilderwerk of slecht onderhoud kan er voor zorgen dat het buitenschilderwerk kwalitatief ook niet goed meer is. Door kiertjes, losgelaten kitvoegen of open verbindingen kan vocht in het hout komen en vervolgens het buitenschilderwerk en hout aantasten. Als erkende vakschilder zorgen wij ervoor dat we alles nalopen zodanig herstellen dat uw woning of pand weer jaren mee kan.

Schilderwerk voor een eerlijke prijs met garantie

Schildersbedrijf Philippi is een erkende vakschilder met meer dan een 20 jarige staat van dienst. Wij leveren professioneel schilderwerk tegen eerlijke prijzen en geven onze klanten een meerjarige garantie op het schilderwerk. Niet goed? Dan komen wij terug om het schilderwerk te herstellen.